Take a fresh look at your lifestyle.

PERRONE MARCO, italianul arestat la Cluj pentru trafic de droguri

0

Polițiștii Biroului de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au desfășurat acțiuni specifice, pentru prinderea, în flagrant delict, a unui bărbat, de 26 de ani, cetățean italian, bănuit de trafic și deținere de droguri de risc. Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore.

Din cercetări a reieșit că în perioada mai 2020  – august 2021, Perrone Marco a procurat și comercializat droguri de risc către mai multe persoane. Totodată,  începând cu luna iulie a anului 2019, acesta a procurat și deținut în vederea consumului propriu droguri aparținând aceleiași categorii.

În urma unei percheziții domiciliare, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 50 de grame de canabis, 5 telefoane mobile și un laptop, 30.000 de lei, 4 grindere, un aparat de vidat, un cântar electronic și 3 recipiente cu urme de substanță vegetală.

În urma probatoriului administrat, față de bărbat, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore.

Bărbatul a fost prezentat, joi, instanței de judecată, care a emis mandatul de arestare preventivă pentru 30 de zile.

„În baza art. 226 şi art. 223 alin. 2 Cod procedură penală admite propunerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie D.I.I.C.O.T Serviciul Teritorial Cluj, şi în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului P.M., pe o durată de 30 zile, începând cu data de 9 septembrie 2021 şi până la data de 8 octombrie 2021 inclusiv. În baza art. 275 alin.3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Stabileşte onorariu pentru traducătorul autorizat de limbă italiană D.M., pentru 2 ore. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare cu inculpatul şi cu procurorul. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 9 septembrie 2021, ora 15:00 în prezenţa inculpatului reţinut”, se arată în Încheierea Tribunalului Cluj.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata