Take a fresh look at your lifestyle.

Peste 100 de români repatriați de MAE, din Veneția, Italia, cu o cursă aeriană

0

Criza COVID-19 (coronavirus). În continuarea demersurilor comune ale Ministerului Afacerilor Externe și ale Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor pentru facilitarea revenirii în țară a cetățenilor români, nerezidenți, care sunt lucrători sezonieri, afectați de restrângerea drastică a activităților economice în care erau angrenați în Italia, precum și a cetățenilor români care se află în Italia în situații deosebite, fără posibilități reale de a continua prezența pe teritoriul Italiei, Ministerul Afacerilor Externe precizează că în cursul acestei seri vor reveni în țară 109 cetățeni români. Cetățenii români vor fi repatriați din Veneția, Italia, cu o cursă aeriană, tip charter, operată de o companie privată.

„Reînnoim apelurile făcute anterior privind evitarea oricăror călătorii externe care nu sunt absolut esențiale și recomandarea ca turiștii sau cetățenii români aflați temporar în străinătate să revină de urgență în țară. Totodată, facem apel la cetățenii români de a da dovadă de înțelegere și responsabilitate și de a evalua în mod responsabil oportunitatea călătoriilor în străinătate în acest moment. Astfel de călătorii pot antrena riscuri majore, periclitând siguranța cetățenilor și posibilitatea acestora de revenire în țară. De asemenea, facem apel la cetățenii români cu domiciliul sau reședința în străinătate de a respecta cu strictețe recomandările autorităților din aceste state și subliniem că deplasările către România nu sunt recomandate. Aceste deplasări pot fi afectate de restricțiile impuse de statele de tranzit și pot constitui un factor suplimentar de propagare a infecției cu COVID-19, punând astfel în pericol siguranța celor de acasă„, se precizează într-un comunicat al MAE.

Citește și … Primul pacient diagnosticat cu coronavirus la Cluj a fost declarat VINDECAT

Citește și … CORONAVIRUS, situația la 23 martie, la nivel național

Citește și … ORDIN: Se suspendă internările care nu reprezintă urgență. Măsură impusă și la privați! Se externează obligatoriu pacienții care nu sunt grav bolnavi

Citește și … Primul caz de deces în România din cauza coronavirusului
Citește și … Al doilea deces din cauza CORONAVIRUS, 66 de infecții noi la nivel național. G.C.S. prezintă situația la 22 martie
Citește și … În această seară s-a înregistrat al treilea deces pe teritoriul României al unei persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19)
Citește și … Al patrulea deces al unei persoane confirmată pozitiv la COVID 19

Citește și … Al cincilea caz de deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19)

Citește și … Al 6-lea deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19)

Citește și … A fost înregistrat și cel de-al șaptelea deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus

Citește și … CORONAVIRUS: Model de Adeverință permanentă și Declarație pe proprie răspundere, în baza Ordonanței militare 2 din 21 martie. TREBUIE să le avem asupra noastră!

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata