Take a fresh look at your lifestyle.

Peste 50 de permise de conducere reținute de polițiștii clujeni

0

politia-rutiera-razie-actiuni (5)

În perioada 25 – 27.11.2016, polițiștii rutieri au fost prezenţi în trafic pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, precum și pentru identificarea şi sancţionarea participanţilor la trafic care încalcă normele rutiere generatoare ale accidentelor rutiere grave, înregistrate pe DN 1.

Aceștia au acționat cu precădere în zonele în care au fost înregistrate accidente rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză, nerespectarea regulilor privind prioriatea pietonilor și nerespectarea regulilor privind depășirea.

Astfel, poliţiştii rutieri au fost nevoiţi să aplice 391 sancţiuni contravenţionale, dintre acestea 119 fiind pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 9 pentru nerespectarea regulilor privind depășirea, 19 pentru  nerespectarea regulilor privind prioriatea pietonilor, restul de 244 fiind pentru alte abateri.

Cu această ocazie, au fost constatate și 9 infracțiuni la regimul circulației  pe drumurile publice.

Având în vedere abaterile depistate, precum şi în scop preventiv, pentru a-i determina pe cetăţeni să conştientizeze posibilele pericole la care se expun atunci când nu îşi iau toate măsurile de prevenire, poliţiştii rutieri au reţinut 54 permise de conducere şi au retras 10 certificate de înmatriculare.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata