Take a fresh look at your lifestyle.

Piața Mărăști, închisă de CJPC Cluj în zona de legume fructe. Magazinele de carne și lactate și-au tras obloanele

0

Inspectorii de la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Cluj au efectuat, miercuri, controale în Piața Mărăști. Aceștia au găsit gunoaie printre mărfurile care se vindeau, chiștoace de țigări, marfă veche și alterată. În urma acțiunii, inspectorii au dispus sistarea activităților comerciale din piața agro-alimentară, până săptămâna viitoare, cel puțin.

Mai mult, la magazinele de comercializare a cărnurilor mucegaiul se vedea cu ochiul liber în vitrine. Măsura imediată a celor de la CJPC Cluj a fost de a închide Piața Mărăști, timp de patru zile, perioadă în care întregul perimetru va fi igienizat și dezinfectat, potrivit ZiardeCluj.ro.

Administratorul Pieței Mărăști a fost convocat să participe și el la control. În ciuda faptului că acesta susținea că s-a făcut curățenie în spațiile pe care le închiriază comercianților, inspectorii i-au demonstrat contrariul.

„Luăm în calcul aplicarea amenzilor majore de la 2.500 – 3.000 la 30.000 de lei”, a declarat pentru sursa citată, adjunctul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Cluj, inspector șef Mircea Radu.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata