Take a fresh look at your lifestyle.

Piesele auto obtinute din dezmembrari, o cale simpla, rapida si accesibila prin care iti poti repara masina

0
Conținut oferit de: partener extern.

In ciuda faptului ca producatorii de masini depun eforturi sustinute pentru crea masini cat mai fiabile, pana in prezent nu au fost gasite inca solutii prin care sa puna complet capat uzurii. Astfel, in functie de modul in care o masina este intretinuta, mai devreme sau mai tarziu, orice conducator auto se va confrunta cu anumite defectiuni la nivelul masinii. Atunci cand aceste momente neplacute apar, soferii au in general cateva optiuni de a remedia lucrurile. In timp ce unii isi indreapta increzatori atentia inspre piesele auto originale noi, altii cauta alternative mai accesibile, astfel ca aleg piesele auto obtinute din dezmembrari. In ultimii ani, industria auto second-hand a cunoscut o crestere exponentiala, tocmai pentru ca aceasta aduce numeroase beneficii si avantaje cumparatorilor.

In trecut, piesele auto second-hand erau oarecum privite cu scepticism, fiind chiar considerate un compromis. In prezent insa, lucrurile s-au schimbat radical, piesele auto obtinute din dezmembrari devenind chiar o alternativa potrivita pentru majoritatea soferilor. De ce? Pentru ca aceste piese vin la pachet cu o varietate de avantaje, greu de trecut cu vederea. Iata care sunt acestea!

Preturi de achizitie mult mai accesibile

Unul dintre motivele pentru care piesele auto din dezmembrari au devenit o alternativa atat de populara, se datoreaza pretului mult mai accesibil decat cel practicat in cazul componentelor auto noi. Astfel, optand pentru aceste piese, costurile totale ale reparatiilor, vor fi mai scazute. La toate acestea se mai adauga si faptul ca de multe ori ai chiar posibilitatea de a negocia preturile.

Posibilitatea de a regasi cu usurinta chiar si piese auto rare

Avantajele alegerii unor piese auto obtinute din dezmembrari nu se opresc insa aici, astfel ca simultan, cei care aleg aceasta varianta se pot bucura si de o diversitate absolut impresionanta de piese si accesorii, intr-un singur loc. Nu sunt rare situatiile in care anumite componente pot fi dificil de regasit pentru ca nu se mai produc, astfel ca un parc auto de dezmembrari poate reprezenta solutia ultima. In cadrul unui astfel de parc, ai sansa de a regasi de la piese obtinute din dezmembrari pentru Kia, pana la piese pentru modelele clasice de autoturisme. Anumite parcuri auto dispun  de domenii web performante, care vor face experienta de navigare una cat mai placuta, iar piesele usor de gasit.

Piesele intrunesc toate standardele calitative impuse

Ideea de second-hand este una care ne duce uneori cu gandul la compromisuri in materie de calitate. In ceea ce priveste piesele auto obtinute din dezmembrari insa, lucrurile stau complet diferit. Mai precis, fiecare piesa extrasa, este atent verificata de catre o echipa de experti, urmand ca acestea sa fie puse in vanzare doar dupa ce trec cu brio toate testele specifice. Astfel, prin alegerea pieselor auto obtinute din dezmembrari, nu vei face niciun fel de compromis in materie de calitate sau siguranta.

Se emite factura si se asigura garantie

Tot pe lista avantajelor poate fi trecut si faptul ca pentru orice piese achizitionate, vei primi factura si garantie. Astfel, daca vor aparea probleme ulterioare, piesa va fi reparata sau inlocuita cu o alta noua daca aceasta se mai regaseste in stocul parcului auto.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata