Take a fresh look at your lifestyle.

Pieton SPULBERAT pe trecerea de pietoni într-o comună din Cluj: „a fost aruncat în aer câţiva metri”

1

pieton-accidentatUn bărbat de 35 de ani se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost accidentat grav de un autoturism. Bărbatul încerca să traverseze strada pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc în localitatea clujeană Tureni, pe drumul de legătură dintre  Cluj-Napoca şi Turda.

Pietonul tocmai făcuse câţiva paşi pe trecerea de pietoni. Şoferul care circula pe prima bandă l-a văzut şi a oprit. Un al doilea şofer care conducea un autoturism pe a doua bandă de circulaţie, din cauza vitezei excesive, nu l-a văzut, l-a lovit în plin pe bărbat şi l-a aruncat în aer, spun martorii.

„L-a luat pe sus! A fost aruncat în aer câţiva metri, ca o cârpă. Şoferul avea viteză”, a declarat unul dintre martorii care au văzut accidentul şocant.

Pe lângă impactul puternic, pietonul a căzut pe asfalt şi s-a lovit la cap. Acum este la spital în stare critică.

”Din primele verificări rezultă că un pieton de 35 de ani angajat regulamentar în traversarea străzii a fost accidentat de un conducător auto de 66 de ani care circula spre Turda. Pietonul a fost rănit grav si transportat la UPU 1”, a precizat pentru ştiridecluj.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci.

Citește și
1 Comentariu
  1. clujean spune

    pieton sinucigas! cum p…ana mea sa traversezi in zona aia fara sa belesti ochii in 14? te bizui pe reflexele soferilor, ca tu ai dreptul? ei, atunci rest in pieces.

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata