Take a fresh look at your lifestyle.

Pirandele au făcut circ la Unitatea de Primiri Urgențe. În ce stare sunt înjunghiații de la Târgul auto din Gilău

0

scandal-upu-unitatea-de-primiri-urgente-persoane-injunghiate-targul-auto-gilau (6)Circul din Piața auto din Gilău s-a mutat la Unitatea de Primiri Urgențe, unde țigăncile și aparținătorii celor patru bărbați răniți au ajuns. Clanurile rivale s-au întâlnit din nou și numai mascații au reușit să restabilească liniștea. În același timp, mai multe persoane au fost duse la audieri la Poliția Municipiului Cluj-Napoca și Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj.

scandal-upu-unitatea-de-primiri-urgente-persoane-injunghiate-targul-auto-gilau (5)

Patru rromi au ajuns la spital, sâmbătă dimineața, după ce clanurile din care făceau parte s-au luat la bătaie și s-a lăsat cu vărsare de sânge.

Potrivit medicilor de la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Cluj, un bărbat de 31 de ani este în stare critică. Acesta a suferit o plagă prin înjunghiere în regiunea hipogastrică – hemiperitoneu și a fost operat de urgență, în prezent fiind înternat în secția de Terapie intensivă (ATI).

Un alt bărbat, tot de 31 de ani, a ajuns la spital cu o plagă înjunghiată în zona coapsă posterioară stângă.

Cel mai în vârstă dintre scandalagii, un bărbat de 48 de ani, a fost și el înjunghiat în încăierare în zona abdominală, partea stângă.

Cel din urmă rănit este un bărbat de 39 de ani. Acesta, spun medicii, nu a fost înjunghiat, dar are un traumatism facial, plăgi prin contuzie și escoriații, pesemne că a fost tăvălit bine.

Cu excepția bărbatului care a fost operat, ceilalți trei răniți vor fi lăsați să plece acasă cu recomandări medicale.

scandal-upu-unitatea-de-primiri-urgente-persoane-injunghiate-targul-auto-gilau (1)

DOSAR PENAL PENTRU TENTATIVĂ LA OMOR

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, în urma expertizei medico-legale, au decis ca în cazul înjunghierilor să se deschidă un dosar penal pentru infracțiunea de tentativă la omor. Alte dosare de cercetare după incidentul din Piața auto sunt pentru loviri și alte violențe sau vătămare corporală.

„În urma concluziilor medico-legale, s-a stabilit că leziunile suferite de o victimă au pus în primejdie viața acesteia. Cercetării sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor”, ne-a declarat Carmen Jucan, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

La Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj au fost duse la audieri peste 10 persoane, printre acestea sunt martorii la incidentul din Târgul auto din Gilău, dar și persoane implicate în încăierare.

Citește cum a pornit totul:
UPDATE – A fost MĂCEL! Patru persoane înjunghiate la Târgul auto de la Gilău

scandal-upu-unitatea-de-primiri-urgente-persoane-injunghiate-targul-auto-gilau (2)

scandal-upu-unitatea-de-primiri-urgente-persoane-injunghiate-targul-auto-gilau (3)

scandal-upu-unitatea-de-primiri-urgente-persoane-injunghiate-targul-auto-gilau (4)

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata