Take a fresh look at your lifestyle.

PMP Cluj anunță candidatul la Primăria comunei Măguri-Răcătău

0

Președintele PMP Cluj, senatorul Vasile-Cristian Lungu a pregătit o echipă puternică pentru candidatura la Primăria comunei Măguri-Răcătău. Bodea Vasile a fost cooptat ca și candidat la primărie cu un program eficient în care să primeze formarea unui cadru administrativ legal pentru respectarea proprietății private ale cetățenilor.

În comuna Măguri-Răcătău există probleme de dezvoltare financiară iar rezolvarea acestei situații reprezintă o prioritate pentru candidatul PMP. Pe planul de primar al domnului Bodea Vasile se află atragerea de investiții în vederea independenței economice a comunei. Proiectele candidatului PMP anunță deschiderea unui centru de deszăpezire județeană în Răcătău pentru a deservi tronsonul de drum.

Pentru alegerile locale din 2020, PMP Cluj aduce candidați ceruți de oamenii sătui de administrația ineficientă a partidelor mari.

România se află de cel puțin doi ani într-o criză politică la nivel administrativ național și local, iar criza sanitară ce a survenit pe fundalul guvernării nesigure ­­­­­­­­­­­­­­a grăbit prăbușirea încrederii în oamenii politici.

PMP Cluj consideră că este momentul ca oamenii ineficienți, ce au stat în primării pe interese proprii de ani buni să fie schimbați cu oameni dispuși să dezvolte comunele din punct de vedere financiar și administrativ. Candidatul Bodea Vasile a numit ca puncte principale în programul său de candidatură modernizarea spitalului din Răcătău și construirea unui centru de bătrâni pentru asigurarea îngrijirii vârstnicilor. Programul include modernizarea drumurilor și arterelor secundare din localitatea Măguri-Răcătău.

Totodată, administrația locală condusă de Bodea Vasile va propune proiecte intercomunitare cu Mărișel pentru eficientizarea obținerii fondurilor europene.

Candidatul PMP la primărie consideră că dezvoltarea comunei ține, în primul rând de stimularea cetățeanului pentru agroturism prin acordarea de facilități. Cetățenii trebuie încurajați să deschidă afaceri locale atât pentru asigurarea locurilor de muncă dar și pentru atragerea tinerilor în satele abandonate ca viitori antreprenori. Comuna are nevoie de o fabrică de lapte, carmangerie și brutărie pentru a crea o sursă financiară independentă de județ.

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale.

Echipa PMP este alături de locuitorii din Măguri-Răcătău și invită oamenii la un dialog deschis despre problemele din comună.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata