Take a fresh look at your lifestyle.

PNL Cluj, listele finale cu candidații la Camera Deputaților și Senatului

0

liste-depuse-pnl-clujListele PNL Cluj cu propunerile de candidaturi pentru Parlamentul României au fost validate de PNL Central. Astfel, aflăm numele celor care sunt trimiși în lupta pentru Camera Deputaților și Senatului. Partidul Național Liberal, filiala Cluj, a depus duminică, la Biroul Electoral de Circumscripție listele de candidați la Camera Deputaților și Senat, pentru alegerile parlamentare care vor avea loc în 11 decembrie.

Partidul Național Liberal i-a validat pe lista pentru Senat pe senatorul Marius Nicoară, (ramura PNL – cercetat penal pentru conducere sub influența alcoolului și producerea unui accident rutier), Călin Tuluc (ramura PDL), Alin Tișe – actual președinte al CJ Cluj (ramura PDL), Gabriela Gârboan (ramura PNL).

La Camera Deputaților, pe lista validată se află și nepotul lui Vasile Blaga, trimis de la Oradea pentru a candida din partea Clujului. Sorin Moldovan a candidat și de la Vaslui, în 2012, dar a reușit să strângă puțin peste 1500 de voturi și astfel a ratat un mandat de parlamentar.

Pe primul loc în lista de la Camera Deputaților este fostul prefect Florin Stamatian (ramura PDL), urmat de deputatul Adrian Oros ( ramura PNL). Locul călduț III îi este dat lui Sorin Moldovan, nepotul lui Vasile Blaga. Pe locul IV se află actualul vicepreședinte al CJ Cluj, Marius Mânzat (ramura PNL). Pe locul V se este fostul primar al Turzii, Tudor Ștefănie (ramura PDL). Pe următoarele 4 locuri sunt propuși Irina Munteanu (ramura PNL – Câmpia Turzii), Ovidiu Câmpean (ramura PDL), Mircea Pușcă (ramura PNL), un candidat nedesemnat la acest moment și Radu Zlati (ramura PNL).

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata