Take a fresh look at your lifestyle.

Poliţia confiscă la greu legumele ţăranilor! Evazioniştii sunt trecuţi cu vederea?

0

cartofiTot mai multe legume şi fructe confiscă poliţiştii clujeni din pieţe. De cele mai multe ori confiscările se fac de la bătranii şi ţăranii care îşi scot la vânzare recolta proprie. Între timp evaziunea este în floare, iar adevăratele prejudicii aduse statului par a fi trecute cu vederea de oamenii legii.

EXEMPLU: 

Poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 7 Poliţie au acţionat pentru prevenirea ilegalităţilor comise în domeniul transportului de mărfuri şi pentru combaterea indisciplinei în trafic.

În acest context, în jurul orei 07:10, au oprit în trafic, pe strada Platanilor din Cluj-Napoca, un autovehicul cu care se transportau circa 200 de kilograme de cartofi.

Conducătorul auto, un bărbat de 38 de ani, din Cluj-Napoca, nu deţinea documente justificative pentru marfa transportată.

Acesta a fost sancţionat contravenţional conform prevederilor        Legii nr.12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, iar cele 200 de kilograme de cartofi au fost confiscate şi predate unei unităţi de profil pentru a fi valorificate.

 

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata