Take a fresh look at your lifestyle.

Poliția Huedin, în ACȚIUNE! Ce au constatat te lasă fără cuvinte

0

politistiPoliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Huedin au acţionat pe raza de competenţă pentru prevenirea şi sancţionarea faptelor antisociale. Constatarile acestora pentru o acțiune mare sunt neînsemnate.

Activitatea a vizat combaterea infracţionalităţii stradale, a delictelor silvice, a transporturilor ilicite de mărfuri, a comerţului ilicit şi a abaterilor rutiere.

În cadrul acţiunii a fost verificată activitatea a peste 30 de agenţi economici şi producători agricoli şi au fost oprite în trafic circa 40 de autovehicule.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au fost nevoiţi să aplice 10 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 5.000 şi au confiscat produse în cuantum de circa 600 lei.

Totodată, poliţiştii au depistat un bărbat de 28 de ani, din comuna Aghireşu, bănuit de sustragerea unui arbore de esenţă fag, de aproximativ 9 metri lungime şi 70 de centimetri diametru. Copacul ar fi fost sustras de pe raza comunei Izvoru Crişului şi transportat cu un tractor pe raza comunei Aghireşu. Prejudiciul reclamat de partea vătămată este de circa 800 lei şi a fost recuperat în totalitate.

În cauză se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de „furt calificat”, faptă prevăzută de Codul penal.

Poliţiştii clujeni continuă acţiunile pentru prevenirea, depistarea şi sancţionarea faptelor ilicite.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata