Take a fresh look at your lifestyle.

Poliția Locală, amplu control în cartierul Mănăştur! Ce au verificat

0

nu-treceti-politiaPoliţia Locală a efectuat joi, 6 noiembrie 2014, o amplă acţiune de control în cartierul Mănăştur. Inspectorii au verificat aspecte privind fluidizarea traficului rutier şi pietonal, respectarea reglementărilor legale privind activitatea de taximetrie, limitarea distrugerii spaţiilor verzi şi asigurarea curăţeniei la punctele gospodăreşti şi în zonele aferente locuinţelor colective, identificarea şi sancţionarea persoanelor care apelează la mila publică.

În total, au fost aplicate 113 sancţiuni contravenţionale în valoare de 22.600 lei. Astfel, au fost aplicate 67 sancţiuni pentru parcări/opriri neregulamentare, 6 autovehicule ridicate şi 40 puncte de penalizare, 3 sancţiuni pentru autovehiculele de mare tonaj, 10 sancţiuni pentru parcări pe spaţiul verde, 21 de sancţiuni pentru abateri de la reglementările privind regimul de transport în regim de taxi, 3 sancţiuni pentru nereguli în zona organizărilor de şantier şi 3 sancţiuni persoanelor depistate că apeleau la mila publică.

De asemenea, au fost identificate 12 cazuri cu depozitări la punctele gospodăreşti, deşeuri de volum şi materiale de construcţii lângă locuinţele colective. În urma somaţiilor transmise celor în cauză s-a constatat că problemele au fost soluţionate.

Poliţia Locală organizează săptămânal astfel de acţiuni de verificare în cartierele clujene. Cei care doresc să facă reclamaţii pot suna la numărul de telefon 0264/598784, în vederea intervenţiei poliţiştilor locali.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata