Take a fresh look at your lifestyle.

Polițist clujean aflat în timpul liber, pe urma hoților

1

Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida cercetează 3 tineri de 16, 17, respectiv 21 de ani, din comuna Apahida, prinşi în flagrant delict de către un agent de poliţie aflat în timpul liber. Unul dintre aceştia a fost reţinut pentru 24 de ore.

Cei în cauză, la data de 4 iunie, ar fi sustras dintr-o hală aflată în comuna Apahida, mai multe unelte electrice, respectiv, un motofierăstrău, o maşină de găurit, două maşini de înfiletat şi 2 acumulatori.

În timp ce se deplasau cu biciclete, având asupra lor bunurile, aceştia au fost observaţi de către un poliţişt din cadrul Serviciului Resurse Umane a Inspectoratului de Poliţiei Judeţean Cluj, aflat în timpul liber, care a solicitat sprijinul poliţiştilor aflaţi în serviciu şi i-a urmărit pe cei 3, până la sosirea echipajului, în zona unui pod de pe raza localităţii Apahida, unde au fost identificaţi.

La vederea poliţiştilor tineri au încercat să se sustragă, fiind însă imobilizaţi.

Tânărul de 17 ani a fost reţinut pentru 24 de ore.

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

foto: arhivă

Citește și
1 Comentariu
  1. bula88 spune

    Cand ai 3 neuroni si aia in repaus :))

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata