Take a fresh look at your lifestyle.

Polițist în stare gravă la Cluj. A fost snopit în bătaie de țigani

0

politist-batutUn poliţist din comuna bistrițeană Nimigea a fost bătut rău duminică noaptea, după ce a fost chemat în localitatea Poienile Zagrei să aplaneze un conflict. Starea poliţistului e atât de gravă încât medicii au solicitat transportul la o clinică de specialitate din Cluj-Napoca. Acum, cadrele medicale se străduiesc să-l țină în viață pe omul legii.

Incidentul s-a produs duminică noaptea în localitatea Poienile Zagrei. Patru bărbaţi de etnie romă cu vârste cuprinse între 15 şi 25 de ani au luat la bătaie un bărbat de 52 de ani din Poienile Zagrei. Bărbatul bătut a plecat spre casă, unde se pare că-l aşteptau tinerii scandalagii, care îi spărgeau geamurile de la locuinţă, scrie Adevărul.

La faţa locului a fost chemată poliţia, cel care a intervenit fiind agentul Marius Păcurar de la Nimigea. Agentul a încercat să-i potolească pe cei patru, însă a fost luat şi el la bătaie. După ce l-au bătut bine pe agent, cei patru s-au făcut nevăzuţi.

Agentul a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, cu un traumatism cranio-cerebral şi cu mai multe fracturi costale. De asemenea, bărbatul s-a ales şi cu o fractură de orbită, care a şi necesitat transferul la Clinica de chirurgie maxilo-facială din Cluj-Napoca, unde va fi supus cel mai probabil unei intervenţii chirurgicale.

„Se efectuează cercetări pentru ultraj. Agentul a fost chemat prin 112 să aplaneze un conflict, iar acolo a fost agresat de patru persoane. Cele patru persoane au fost identificate, însă nu a fost luată nicio măsură, încă se fac cercetări”, explică Prajea Gheorghe, procur din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud.

Potrivit unor surse, doi dintre agresori au fost deja găsiţi, ceilalţi doi fiind încă căutaţi.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata