Take a fresh look at your lifestyle.

Polițist român, REȚINUT!  A fost prins în timp ce vindea cocaină îmbrăcat în uniformă de serviciu

0

Remus Bertea, un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, în vârstă de 25 de ani, a fost reţinut joi de către procurorii DIICOT într-un dosar de trafic de droguri.

Potrivit anchetatorilor, inculpatul face parte dintr-o reţea de trafic de droguri, iar la domiciliul acestuia şi la alte adrese au fost efectuate percheziţii în cadrul acestei anchete.

Alături de polițistul de la Ordine Publică Brașov au fost reținuți alți 7 traficanți. În casa polițistului Bertea Remus ar fi fost găsită o cantitate de canabis. Acesta ar fi fost dealer și intermediar pentru diverse tranzacții cu droguri.

După ce în spaţiul public au apărut informaţii referitoare la implicarea în posibile activităţi infracţionale a unui poliţist braşovean, IPJ Braşov a transmis că cel în cauză a fost destituit din funcţie şi nu mai deţine, în prezent, calitatea de poliţist în cadrul Inspectoratului.

„De asemenea, ne disociem de astfel de persoane, care nu fac cinste uniformei şi Statutului Poliţistului. Totodată, acordăm şi am acordat tot sprijinul organelor de urmărire penală în derularea anchetelor penale„, arată IPJ Brașov.

Pe de altă parte, Sindicatul Europol susţine că inculpatul ar fi fost prins în timp ce vindea cocaină, fiind îmbrăcat chiar în uniforma de poliţist.

„Unii “colegi” au intrat în Poliție crezând că pot beneficia de cea mai bună “acoperire” pentru activitățile ilegale pe care le desfășoară.

Tânărul din imagine, încă polițist, a fost prins azi dimineața, printre blocurile unui cartier din Brașov, în uniformă de poliție, în timp ce vindea cocaină unui “client” mai special.

Asupra sa a fost găsită cantitatea de 50 gr de cocaină, drog de mare risc, a cărui valoare de piață este de 5000 euro. Cercetările sunt în derulate în continuare pentru documentarea întregii activități infracționale.

Oare inspectorul șef al IPJ Brașov, chestorul Flucuș, în afară de semnarea mapelor, ce păzește?!”, se arată într-o postare a Sindicatului Europol.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata