Take a fresh look at your lifestyle.

Polițiști agresați și fugăriți într-o localitate clujeană. Autorii, ARESTAȚI

0

Doi polițiști din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla au fost agresați și fugăriți cu furcile de către doi bărbați, tată și fiu. Agenții au intervenit, la solicitarea unuia dintre bărbați, pentru aplanarea unui conflict izbucnit la un bar din Așchileu Mic.

Fiind agresați de către scandalagii și puși pe fugă, agenții au chemat în sprijin mascații de la Serviciul de Acțiuni Speciale. Doar așa au putut să se întoarcă la bar și să-i rețină pe cei doi bărbați agresivi.

„La data de 15 aprilie, doi bărbați de 28 și 48 de ani, din comuna Așchileu au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ulterior arestați preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj. La data de 14 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla au fost sesizaţi de tânărul în vârstă de 28 de ani, cu privire la faptul că în timp ce se afla la un local din localitatea Așchileu Mic, ar fi fost agresat de alte persoane prezente. Echipajul de poliție care a intervenit pentru soluționarea evenimentului a fost agresat de către cei doi bărbați, aceștia manifestându-se violent verbal și fizic. În cauză sunt continuate cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Gherla”, se arată într-o informare scrisă a Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

foto: arhivă

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata