Take a fresh look at your lifestyle.

Poliţiştii din Huedin au identificat mai mulţi hoţi. Trei au fost reţinuţi

0

Nu mai puţin de trei cazuri au fost rezolvate într-o singură zi de poliţiştii judiciarişti din Huedin. Aceştia au identificat autorii unui furt dintr-o locuinţă, comis prin atribuirea de calităţi mincinoase, au identificat şi trimis în judecată un bărbat de 43 de ani bănuit că ar fi autorul mai multor furturi din magazine, pe teritoriul Austriei. Au identificat şi reţinut şi un suspect, domiciliat în Timişoara, care a reuşit să sustragă un portmenou cu suma de 2.450 de lei, din buzunarul unui pensionar de 75 de ani.

La data de 26 aprilie, lucrătorii din cadrul Poliţiei oraşului Huedin au reuşit identificarea suspecţilor unui furt, dintr-o locuinţă, comis la data de 23 aprilie. Cei doi suspecţi în vârstă de 23, respectiv 47 de ani din comuna clujeană Bonţida, atribuindu-şi calitatea de angajaţi ai unei companii de apă, au pătruns într-o locuinţă de pe strada Trandafirilor din Huedin de unde, profitând de neatenţia proprietarului au sustras dintr-un portmoneu suma de 70 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate.

Tot la data de 26 aprilie, în urma activităţilor specifice de cercetare şi căutare, poliţiştii judiciarişti din Huedin au reuşit identificarea şi trimiterea în judecată a unui bărbat de 43 de ani din Huedin, care în perioada octombrie – decembrie 2015 ar fi comis mai multe furturi de ceasuri şi bijuterii în oraşul austriac Salzburg. Bărbatul este cercetat în libertate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt în formă continuată, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal. Prejudiciul în acest caz nu a putut fi recuperat până în acest moment. Ziarul Clujean a mai scris despre acest individ, click AICI pentru detalii.

Deasemenea, poliţiştii Formaţiunii de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei oraşului Huedin, au reuşit identificarea autorului unui furt din buzunar produs la data de 27 martie, în Piaţa Agroalimentară a oraşului. Suspectul, un bărbat de 44 de ani domiciliat în Timişoara, a sustras din buzunarul unui cetăţean, în vârstă de 75 de ani, din comuna clujeană Săcuieu, un portmoneu cu suma de 2.450 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de către poliţişti şi restituit, părţii vătămate.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata