Take a fresh look at your lifestyle.

Poliţiştii din Huedin, prima lor acţiune “de amploare”! I-au verificat pe ţărani şi pe hoţii de lemne

1

politia20 de poliţişti din Huedin au aplicat, într-o zi, 21 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de circa 5.800 lei, în urma unei acţiuni desfăşurate pe raza oraşului, pentru prevenirea şi sancţionarea faptelor ilicite. Adică o amendă  pe cap de agent! Şi-au făcut norma.

La data de 2 octombrie, pe raza oraşului Huedin, poliţiştii au organizat o acţiune, cu efective mărite, pentru prevenirea accidentelor de circulaţie şi a infracţiunilor rutiere.  Totodată, au fost vizate transportul şi comerţul ilicit de material lemnos şi produse agro-alimentare.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au fost nevoiţi să aplice 21 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de circa 5.800 lei, dintre care 19 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi 1 la Legea 61/1991 privind asigurarea liniştii şi a ordinii publice.

De asemenea, o persoană a fost sancţionată contravenţional pentru încălcarea prevederilor Legii171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice  şi au fost confiscaţi circa 3 metri cubi de material lemnos, transportaţi fără documente justificative.

În urma controalelor, a fost reţinut un permis de conducere şi au fost retrase 3 certificate de înmatriculare auto.

Poliţiştii continuă activităţile în zonele cu risc de producere a unor fapte ilicite pentru prevenirea şi reducerea numărului acestora.

Citește și
1 Comentariu
  1. cristi spune

    Dupa poza nu se vede ca poliitsti ar actiona la confiscat de lemne,mai degraba sau dus sa cumpere piese pentry logan.

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata