Take a fresh look at your lifestyle.

Poliţistul PEDOFIL, din Cluj, a ajuns pe mâna procurorilor. A făcut sex cu o minoră şi i-a dat bani

0

sex-cu-minoraŞeful de post din comuna clujeană Poieni a ajuns pe mâna procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj. Poliţistul este acuzat de o tânără că a sedus-o doar pentru a întreţine relaţii sexuale. Copila mai spune despre poliţist că acesta i-ar fi oferit şi sprijin financiar pentru că a acceptat sa facă sex cu el. Relaţia lor a durat mai bine de un an.

Relaţia dintre agentul şef Florinel Mateş şi fata de 16 ani a ieşit la iveală abia după jurnaliştii noştri, de la ZiarulClujean.ro, au anunţat cazul la Inspectoratul Judeţean de Poliţie, în luna mai a acestui an. Tânăra locuieşte în satul Valea Drăganului, din comuna clujeană Poieni.

”Am început să ne cunoaştem înainte de a începe anul şcolar, dar şi după aceea am avut relaţii sexuale. Am avut întâlniri la Huedin, la el acasă. Eu ştiam că nu se înţelege cu soţia. Mi-a spus că mă va ajuta cum poate, dacă voi avea nevoie de ceva. M-a şi ajutat. Când am avut nevoie de bani mi-a dat. Dacă am avut probleme cu cineva, i-am spus şi intervenea. Nu mă mai duc la şcoală pentru că s-a aflat ce s-a întâmplat între mine şi poliţişti. Nu am mai vrut să mă duc. S-a zvonit şi că am avut sifilis. Îmi doresc să mă pot duce la şcoală şi să nu mă mai caute poliţia”, a povestit minora în luna mai.

Mateş Florinel, şef de post în comuna Poieni, nu se mai înţelegea de ceva timp cu soţia, iar în vara anului trecut, s-a dus la un bar să-şi înece amarul în băutură. Un înger i-a apărut în cale, doar că barmaniţa era minoră. După un an de amor, fata a aflat că are sifilis şi a renunţat la şcoală de ruşine.

„În prezent agentul Mateş este mutat la alt post de poliţie. Colegii noştri de la Control Intern fac cercetări în acest caz”, a spus şeful IPJ Cluj, chestorul Tudor Grindean, în luna mai.

Potrivit unui răspuns recent al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj, poliţistul pedofil a ajuns pe mâna procurorilor.

„Referitor la primul caz menţionat, vă facem cunoscut faptul că dosarul a fost transmis, spre competentă soluţionare, Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj”, se arată într-un răspuns oficial trimis redacţiei noastre în data de 7 septembrie.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata