Take a fresh look at your lifestyle.

Pompier din Turda, găsit fără viață în propria gospodărie. Moarte VIOLENTĂ

0

Un subofițer din cadrul Detașamentului de Pompieri Turda a fost găsit fără suflare, în propria gospodărie. Bărbatul s-a spânzurat într-o anexă gospodărească. El avea 44 de ani și primele informații arată că ar fi suferit de depresie.

Vineri după-masă, un echipaj de ambulanță a fost chemat în localitatea Călărași, din județul Cluj, acolo unde locuia pompierul și familia sa. Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj au făcut tristul anunț.

POMPIER SPÂNZURAT ÎN GOSPODĂRIE

„Un echipaj al serviciului de ambulanță județean a fost solicitat astăzi, în jurul orei 14.20, pentru a acorda asistență medicală de urgență unui subofițer operativ din cadrul Detașamentului de Pompieri Turda, ce se afla în timpul liber acasă.

Bărbatul a fost găsit fără semnale vitale, iar echipajul medical a început, imediat după sosirea la locul solicitării, manevrele de resuscitare. Din păcate acestea nu au readus semnalele vitale ale colegului nostru”, au precizat reprezentanții ISU Cluj.

Anchetatorii au deschis o anchetă. Primele informații arată că subofițerul ar fi lăsat un bilet de adio pentru a-și justifica fapta.

Surse judiciare arată că, printre altele, bărbatul ar fi suferit de depresie.

„La data de 17 martie a.c., în jurul orei 14.20, Poliția municipiului Turda a fost sesizată despre faptul că un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din comuna Călărași, a decedat, ca urmare a spânzurării, într-o anexă a gospodăriei.

O echipă operativă s-a deplasat la fața locului în vederea demarării cercetărilor și stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul acestuia. Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata