Take a fresh look at your lifestyle.

Posibil beat, un tânăr a distrus două garduri cu o mașină neînmatriculată

0

La data de 6 mai, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și distrugere, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal. Oamenii legii l-au identificat pe tânăr după 4 zile de la săvârșirea faptelor. Astfel, testarea acestuia nu s-a mai putut realiza pentru a se afla dacă era sub influența băuturilor alcoolice la momentul săvârșirii faptelor.

Ca urmare a verificărilor efectuate, a reieșit faptul că la data de 2 mai, un tânăr de 21 de ani, din comuna Săcuieu, care se deplasa la volanul unui autoturism, din direcția Tiranișu spre Vișagu, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și acroșând gardul delimitator al unei proprietăți private.

Ulterior, tânărul ar fi părăsit din nou partea carosabilă, acroșând un alt gard împrejmuitor al unui imobil din localitatea Vișagu, continuându-și deplasarea fără a încunoștința autoritățile cu privire la cele întâmplate.

Totodată, din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că autoturismul condus la data de 2 mai de către tânărul de 21 de ani nu era înmatriculat.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-au produs evenimentele.

foto: arhivă

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata