Take a fresh look at your lifestyle.

Povestea din spatele accidentului de la Nima. Plecat după un bec, a luat în schimb o prostituată. Femeia, rănită grav

0

După accidentul din Nima, despre care am scris AICI, ies la iveală detalii tragi-comice. Un bărbat a fost arestat pentru 30 de zile după ce s-a urcat beat la volan, a luat în mașină o femeie care practica prostituția și, după consumarea unui act intim, a făcut accident. Femeia a ajuns la spital cu multiple fracturi, iar medicii susțin că are nevoie de 80 de zile de îngrijiri medicale. 

Accidentul a avut loc luni, la orele amiezii, la marginea localității Nima. Potrivit unor surse Observator, bărbatul în vârstă de 40 de ani, din comuna Aluniș, consumase mult alcool, dar chiar și așa s-a urcat la volan și a pornit către Nima, unde intenționa să își schimbe un bec la mașină.

Nu a mai luat bec, ci o femeie care practica prostituția

Pe marginea drumului, în zona pădurii dintre Nima și Bunești, a văzut două femei care practicau prostituția, astfel că a oprit la acestea. A luat-o în mașină pe una dintre ele, pe cea mai slabă, o tânără în vârstă de 30 de ani, iar mai apoi au mers pe un câmp din apropiere unde au întreținut relații intime.

Când să o ducă înapoi de unde a luat-o, individul nu a mai fost atent la condus, astfel că atunci când a pătruns pe DN1C a intrat in coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar de un bărbat din Unguraș.

Femeia, grav rănită în urma accidentului

În urmă impactului, șoferul nu a pățit nimic, dar femeia pe care tocmai o luase de pe marginea drumului a fost grav rănită, suferind mai multe fracturi.

Cei de la IML estimează că pentru a se reface aceasta are nevoie de cel puțin 80 de zile de îngrijiri medicale.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost reținut inițial pentru 24 de ore, iar ieri a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata