Take a fresh look at your lifestyle.

Premieră la Teatrul de Păpuși „Puck”: „Paprika Jancsi salvează lumea poveștilor”

0

Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca va avea în acest weekend premiera spectacolului „Ukk-mukk-fukk, avagy Paprika Jancsi megmenti Meseországot”/ „Paprika Jancsi salvează lumea poveștilor”, în scenariul și regia lui Rumi László, programat sâmbătă, 25 mai, de la ora 11. De asemenea, duminică, 26 mai, de la orele 11 și 12.30 (precum și marți, 28 mai, de la ora 17), va fi prezentat spectacolul „Dănilă Prepeleac”, în regia lui Traian Savinescu.

Acțiunea spectacolului „Ukk-mukk-fukk, avagy Paprika Jancsi megmenti Meseországot”/ Paprika Jancsi salvează lumea poveștilor”, în scenariul și regia lui Rumi László se petrece într-un spațiu magic în care eroii rătăcitori se pot odihni în sfârșit. Cel care este cunoscut ca fiind salvatorul personajelor de basm este Dormadir, directorul Muzeului Poveștilor. Magia pe care Dormadir o răpește basmelor noastre dragi poate fi recuperată doar de un singur om: Vitéz László. Va fi oare suficient ajutorul unui clovn, al lui Paprika Jancsi și al unui spiriduș pentru a salva tărâmul basmelor abandonat?

Dramaturgie: Csepei Zsolt.

Distribuție: Balogh Dorottya, Domokos Szabolcs, Kötő Áron, Mostis Balázs, Patka Ildikó, Péter Izolda, Pünkösti Laura, Szűcs Tamás, Tompa Eszter, Urmánczi Jenő.

Păpușile au fost realizate după schițele lui Florin Marin, Elena Ilaș, Molnár Jacqueline, Sandu Marian și Rumi László.

Muzica: Bakos Árpád.

Asistent regie: Csog Brigitta.

Lumini: Almási Attila

Sunet: Domokos Előd

Regia tehnică: Kovács Ferenc

Mânuitori decor: Balog Ferencz, Horváth Jonathán

Spectacolul este prezentat în limba maghiară, durează aproximativ 50 de minute, iar vârsta minimă recomandată este de cinci ani.

Spectacol în stilul plin de haz al lui Creangă

De asemenea, duminică, 26 mai, de la orele 11 și 12.30, va fi prezentat spectacolul „Dănilă Prepeleac”, după Ion Creangă, în regia lui Traian Savinescu.

Este un spectacol interactiv, dinamic și colorat, completat de discursul și pățaniile de necrezut ale lui Dănilă, un om cam leneș și sărac, dar isteț și plin de haz.

Scenografia este semnată de Epaminonda Tiotiu.

Distribuția: Ionuț Constantinescu, Andreea Bolovan, Călin Mureșan, Angelica Pamfilie și Robert Trifan.

Spectacolul este prezentat în limba română, iar vârsta minimă recomandată este de patru ani.

Cum se achiziționează biletele

În această perioadă, biletele se pot achiziționa DOAR de la casieria din foaierul teatrului, înainte de intrarea la spectacole.

Biletul de intrare la spectacolele prezentate la sediu în zilele de sâmbătă și duminică costă 48 de lei pentru adulți, 24 de lei pentru pensionari și 12 lei pentru preșcolari, elevi și studenți.

De asemenea, biletul de intrare la spectacolele jucate la sediu de luni până vineri costă 10 lei pentru copii, elevi, studenți (tarif redus cu 75%), pentru pensionari 20 de lei (tarif redus cu 50%), iar pentru adulți 40 de lei.

Spectatorii sunt rugați să ajungă cu 15 minute înainte de ora de începere a spectacolului.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata