Take a fresh look at your lifestyle.

Premierul Ludovic Orban: Nu sunt bani suficienți pentru a încheia anul nici pentru salarii, nici pentru programele de sănătate

0

Premierul Ludovic Orban participă, astăzi, la preluarea mandatelor la Ministerul Sănătății și la Ministerul Educației. Este a treia zi de preluare a mandatelor. Prima ședința oficială de guvern, la care a participat și președintele Klaus Iohannis a avut loc miercuri. Șeful Guvernului a anunțat, joi, la Ministerul Sănătății că nu sunt bani suficienți pentru a încheia anul nici pentru salarii, nici pentru programele de sănătate.

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, într-o conferință de presă că se va face o evaluare a necesităților, la rectificare, întrucât banii nu sunt suficienți pentru a încheia anul, în domeniul sanitar.

„Evident rezultatul la rectificare va fi o evaluare a necesităților care vor fi identificate de domnul ministru împreună cu echipa. Încă nu vă putem spune care este cifra (la rectificare – n.r.). Cert este că nu sunt bani suficienți pentru a încheia anul nici pentru programe de sănătate, nici în ceea ce privește bugetul Casei”, a spus Ludovic Orban.

Acesta a fost completat de ministrul Sănătății, Victor Costache, care a spus că nu sunt bani nici pentru salarii.

Nici de salarii. E vorba de aproximativ 4 miliarde de RON”, a spus Victor Costache.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata