Take a fresh look at your lifestyle.

Preţ redus pe vitrinele magazinelor din Cluj-Napoca. Ce au găsit polițiștii în interior întrece limita bunului simț

0

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Inspecţie comercială au demarat acţiunile de verificări la magazinele care practică vânzări cu preţ redus. O primă astfel de acţiune s-a desfăşurat în cursul zilei de 15 ianuarie 2015, fiind verificaţi 27 de agenţi economici.

Printre neregulile constatate se numără:

  • afişarea necorespunzătoare a preţurilor şi nerespectarea prevederilor legale privind sectorizarea mărfurilor cu preţ redus;
  • nedepunerea notificării la Primăria municipiului Cluj-Napoca, pentru vânzările cu preţ redus care intră în categoria soldărilor.

Pentru neregulile constatate au fost încheiate 11 procese-verbale de constatare a contravenţiilor, în conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 150/2009 privind reglementarea activităţilor comerciale pe raza municipiului Cluj-Napoca şi ale O.G. nr. 99/2000 republicată privind comercializarea produselor şi serviciilor de piaţă. Valoarea totală a amenzilor aplicate se ridică la 10.400 lei.

Astfel de verificări vor continua şi în perioada următoare.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata