Take a fresh look at your lifestyle.

Primăria Cluj-Napoca, despre impozitele locale pentru anul 2017 și facilitățile pentru mediul de afaceri, elevi, studenți, pensionari

0

emil-bocPrimăria municipiului Cluj-Napoca menține același nivel al impozitelor locale pentru 2017, la fel ca în anul 2016, prin proiectul de Hotărâre de Consiliu Local care este în consultare publică începând de astăzi.

De asemenea, Primăria clujeană menține cel mai mic impozit prevăzut de lege pentru firmele din parcurile industriale și păstrează facilitățile pentru construcția clădirilor „verzi” (50% scutire de taxe pentru cei care realizează clădiri verzi).
Primăria Cluj-Napoca păstrează, totodată, facilitățile și gratuitățile la transportul în comun pentru elevi, studenți și pensionari.

Potrivit noului Cod Fiscal, în anul 2017 municipalitatea va impozita cu 500% clădirile neîngrijite din centrul istoric, la care proprietarii nu au început demersurile legale pentru refațadizare până la data de 30 noiembrie 2016, conform somațiilor transmise pe parcursul anului.

Politica de parcări în zona ultracentrală va fi regândită, pentru a se asigura fluidizarea circulației.

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata