Take a fresh look at your lifestyle.

Primăria Florești, o nouă investiție de 5 milioane de lei. Se va face o grădiniță modernă

0

gradinitaPrimăria Florești a demarat o nouă investiție de 5 milioane de lei, realizată din fonduri proprii. Este vorba de ‘CONSTRUIRE GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT P+E, ÎMPREJMUIRE, BRANȘAMENTE UTILITĂȚI’.

Licitația aferentă a fost validată în cursul zilei de azi pe SEAP, Sistemul Eletronic al Achizițiilor Publice. Investiția este estimată la 5,093 milioane lei fără TVA, din care Lucrări: 4.850.865,00 lei, iar Diverse+neprevăzute: 242.543,25 lei, adică 5% din valoarea estimată a lucrărilor. Cuantumul garanției de participare este de 97.017 lei, iar cuantumul garanției de bună execuție este de 10 %, din prețul contractului de lucrări fără TVA și se va constitui prin scrisoare de garanție bancară, prin rețineri succesive sau prin orice alt instrument de garantare conform art. 90 din HG 925/ 2006. Data limită de depunere a ofertelor este 5 februarie 2015, ora 10.00, iar deschiderea ofertelor va avea loc pe 5 februarie ora 11.00.

Locul viitoarei grădinițe este în imediata vecinătate a Primăriei Florești, spre strada Ioan Rus.

„În 2013 și 2014 am avut o explozie demografică deosebită, asistând la un număr record de nașteri și de înregistrări de copii pe teritoriul comunei. În câțiva ani toți acești copii vor avea nevoie de o grădiniță. De asemenea, numărul de locuri din grădinițele actuale începe să fie unul nesatisfăcător pentru comunitate. Având în vedere toate acestea, necesitatea unei noi grădinițe este una evidentă. Pe lângă această licitație pentru construirea efectivă a grădiniței, vom avea o altă licitație pentru dotarea corespunzătoare. În mod normal, spre finele lunii februarie vom avea un câștigător, care se va apuca de treabă în primăvara acestui an. Nu este exclus ca grădinița să fie gata chiar în acest an”, a spus primarul comunei Florești, Horia Șulea.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata