Take a fresh look at your lifestyle.

Primele IMAGINI de la TRAGEDIA în care au murit 8 militari de la Câmpia Turzii. Elicopterul militar s-a PRĂBUȘIT!

0

1elicopter-prabusit-sibiuSite-ul de știri OradeSibiu.ro a difuzat în exclusivitate imagini în direct de la locul în care s-a prăbușit elicopterul de la Câmpia Turzii. Accidentul aviatic a avut loc în județul Sibiu, în apropiere de localitatea Mălâncrav. Aparatul avea la bord zece membrii, dar numai doi au supraviețuit, ceilalți opt decedând la impactul cu solul. Procurorii Parchetului Militar Cluj a deschis un dosar și verifică accidentul.

Reamintim, opt militari şi-au pierdut viaţa şi alţi doi au fost răniţi în urma prăbuşirii unui elicopter militar IAR-330 PUMA, vineri, 21 noiembrie, în jurul orei 10.40, pe raza localităţii Mălâncrav, judeţul Sibiu.
Elicopterul, de la Baza 71 Aeriană de la Câmpia Turzii, se afla în misiune, urmând să participe la un exerciţiu în Poligonul Cincu.

Pentru cercetarea împrejurărilor producerii evenimentului, la faţa locului s-a deplasat ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, însoţit de o comisie a Statului Major al Forţelor Aeriene.

Ioan Linjing, din Mălâncrav, a fost primul care a ajuns la elicopterul militar prăbuşit. Omul spune că a reuşit să vorbească cu unul dintre răniţi şi acesta i-a spus că s-a atins plafonul. „Am disuctat cu unul dintre ei. Cred că era pilotul. Mi-a spus că a intrat în plafon şi au fost atinse vârfurile copacilor. Apoi au căzut. Era conştient acesta. Celălalt era rănit mai grav”, a spus Ioan Linjing pentru oradesibiu.ro.

Citește și…

Află cine sunt cei 8 militari decedați odată cu prăbușirea elicopterului de la Câmpia Turzii și date despre cei doi supraviețuitori

Citește și …

Cei doi militari care au supraviețuit prăbușirii elicopterului, transportați cu un avion de la Tîrgu Mureș la București

Vezi ce informații erau la momentul prăbușirii elicopterului!

VIDEO – TRAGEDIE – Un elicopter militar de la Câmpia Turzii s-a PRĂBUȘIT! 8 militari au MURIT!


interventie-elicopter-prabusit-sibiu
ministru-dusa-accident-aerian-elicopter-prabusit-sibiu
epava-elicopter-prabusit-sibiu
epava-elicopter-prabusit
elicopter-sibiu
elicopter-prabusit-sibiu
accident-aviatic-sibiu1elicopter-prabusit-sibiu
elicopter-prabusit-sibiu
elicopter-prabusit-1

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata