Take a fresh look at your lifestyle.

Primele măsuri în cazul bărbatului cu BMW. Poliția a fost în alertă duminică

0

Bărbatul în vârstă de 29 de ani, din Apahida, județul Cluj, a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști. Acesta nu a oprit duminică la semnalele agenților și astfel a declanșat o urmărire prin tot Clujul, cu mai multe echipaje de poliție pe urmele sale. Două autospeciale de poliție au fost avariate grav, dar și două autoturisme civile. Bărbatul a fugit de agenți pentru că era băut și nu deținea permis de conducere. Polițiștii au tras mai multe focuri de armă asupra autovehiculului. Autoturismul s-a oprit pe strada Soporului, într-un șanț. În 2018, într-o situație similară, același bărbat, pe nume Marcu Lingurar, a fost împușcat în picior de către un polițist din IPJ Cluj.

„Faţă de tânărul de 29 de ani, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca la expirarea perioadei, acesta să fie prezentat în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive, în cauză efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, refuz sau sustragere de la prelevarea de monstre biologice și distrugere, fapte prevăzute si pedepsite de Codul penal”, se arată într-o informare scrisă a Inspectortului de Poliție Județean Cluj.

Neoficial, alte două autospeciale de poliție au fost avariate, dar ușor. Cele două autospeciale avariate grav aparțin Secției 4 Poliție Cluj-Napoca.

Citește și …
UPDATE – FOTO – Urmărire în trafic, la Cluj-Napoca. Patru mașini de poliție avariate, focuri de armă! Citește și …
VIDEO – Momentul în care fugarul cu BMW a fost prins. În goana lui a lovit autospeciale de poliție și mașini civile. Martor: „Ca în America…”

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata