Take a fresh look at your lifestyle.

Primul TV transparent. Premiera, pe 16 august

0

Xiaomi revoluționează tehnologia televizoarelor și produce primul televizor transparent care va fi vândut în masă. Costă 7.200 de dolari şi va fi lansat în China pe 16 august.

Dacă, într-o familie, unul vrea să ocupe spaţiul gol de pe peretele din sufragerie cu un tablou, iar celălalt vrea un televizor, acum le pot avea pe amândouă.

Xiaomi a creat primul televizor comercial „invizibil”. Deşi are o denumire urâtă, Mi TV Lux OLED Transparent Edition, este o creație superbă şi revoluţionară.

Când e stins, televizorul arată ca o bucată de sticlă transparentă, iar când e pornit, privitorii au senzaţia că imaginile plutesc în aer.

Noua bijuterie costă 7.200 de dolari şi va fi disponibil începând cu 16 august, însă încă nu se ştie dacă va fi vândut şi în afara Chinei.

„Pentru că este un singur panou, de fiecare dată când un pixel se stinge, imaginea dispare, ceea ce îţi permite să vezi ce e în partea cealaltă. Poate te întrebi ce face un TV transparent, pentru ce e bun. Eu mă găndesc la câteva diferite aplicaţii pentru el, precum ecranele care ies din bordul maşinii, avioane de luptă sau chiar să utilizeze inteligenţa artificială în ochelarii de soare, care să suprapună informaţiile lucrurilor pe care le vezi în jurul tău”, a explicat JerryRigEverything.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata