Take a fresh look at your lifestyle.

Printul Harry a lansat o carte controversata, tradusa si in limba romana

0
Conținut oferit de: printul-harry.ro.

Fostul print Harry a decis sa lanseze o carte in care va expune cele mai neplacute experiente pe care le-a avut in cadrul Casei Regale din Marea Britanie.

Aventurile fostului Print Harry sunt expuse incepand de astazi intr-o carte, in care acesta va expune cele mai neplacute experiente pe care le-a avut in cadrul Familiei Regale a Marii Britanii.

Cartea printului Harry a fost lansata

Da, Printul Harry a scris o carte, chiar daca pare un lucru incredibil pentru fostul „rebel” al Casei Regale din Marea Britanie.

Una dintre cele mai puternice imagini ilustrate prin text in noua carte a Printului Harry este aceea in care fratele sau, Printul William, il bruscheaza pe Harry, trantindu-l la pamant si ranindu-l.

Mai multe intamplari din cartea Printului Harry au aparut in presa inainte de lansarea cartii, pentru a trezi interesul publicului pentru memoriile tanarului (fost) print, emigrat acum in Statele Unite ale Americii, alaturi de familie.

HURDUBAI1

Un lucru interesant a fost faptul ca, in prima faza, cartea se va lansa in 15 limbi, printre care si limba romana.

Cartea Printului Harry va fi tradusa in limba romana inca de la inceput, probabil datorita popularitatii de care se bucura Casa Regala Britanica in randul romanilor, mai ales datorita relatiei speciale pe care Regele Charles o are cu Romania, fiind indragostit de plaiurile transilvanene si detinand mai multe case batranesti in inima Romaniei.

Este asteptata reactia Casei Regale la cartea Printului Harry

Desi o mare publicului considera ca Harry a scris aceasta carte doar pentru a face rost de bani din vanzarea volumelor, este totusi asteptata si o reactie a Casei Regale Britanice. 

Este prima controversa importanta care loveste Casa Regala Britanica cu noul Rege Charles la conducere. Institutia a fost renumita pentru eleganta cu care a tratat astfel de subiecte in trecut, sub regina Elisabeta a II-a.

Publicul poate asteapta cu mai mult interes sa vada cum noul Rege va guverna deciziile institutiei in momente de ape agitate, ca acesta.

Mai multe detalii despre viata si controversele legate de Printul Harry pot fi gasite aici: printul-harry.ro

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata