Take a fresh look at your lifestyle.

PRM Cluj, listele finale cu candidații la Camera Deputaților și Senatului. Peste 80 %, candidați noi

0

prmFiliala județeană Cluj a Partidului România Mare a făcut publice listele cu candidații la alegerile electorale din 11 decembrie 2016, pentru Parlamentul României.

PRM Cluj precizează că peste 80% din candidați sunt pentru prima oară pe astfel de liste, dar consideră că pregătirea și experiența pe care o au sunt esențiale și dau certitudinea că vor desfășura o activitate parlamentară corespunzătoare.

Camera Deputaților: Dan BRUDAȘCU, Ștefan STANA, Mihai-Andrei FĂRCAȘ, Elena CHIȘ, Alexandru TULAI, Dan MÂNZAT, Ioan BALEA, Traian MUREȘAN, Dan-Vasile ZMOLEA, Valer PERȘA, Ioan MERCA, Dragomir OROS și Simion BUCUR.

SENAT: Grigore-Cristian MIC, Mircea SIMION, Mariana-Angela BÎRJAC, Dan-Paul ANCA, Eugenia-Lucia MÂNZAT și Dinu TIȚA.

„La întocmirea acestor liste am ținut cont de câteva criterii de bază:
– o reprezentare corespunzătoare a zonelor importante ale județului Cluj;
– includerea reprezentanților tuturor categoriilor socio-profesionale și de vârstă;
– experiența și nivelul de pregătire profesională;
– activitatea desfășurată în structurile de partid;
– prestigiul personal al fiecăruia dintre candidații propuși.

Votând candidații propuși de Filiala PRM Cluj, atât pentru Camera Deputaților cât și pentru Senat, clujenii vor asigura ca aleșii lor să ducă la îndeplinire, în mod exemplar, cu multă competență și dăruire, toate așteptările lor, care să sprijine dezvoltarea economică și socială a țării, a județului nostru, a fiecărei localități.

Asigurăm electoratul clujean că absolut toți acești candidați vor dovedi, prin munca desfășurată pe durata întregului mandat, că justifică încrederea arătată lor.

După cum se știe, niciodată parlamentarii PRM nu au promovat în activitatea desfășurată decât interesele celor mulți, opunându-se din răsputeri oricăror abuzuri sau ilegalități săvârșite de reprezentanții puterii. Fiți convinși că aceasta va fi și conduita acestor candidați”, precizează Dan Brudașcu, președinte al Partidului România Mare filiala Cluj.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata