Take a fresh look at your lifestyle.

PRM Cluj: Tinerii care au ieşit în stradă, să nu renunţe la protestele care faultează actuala clasă politică

0

protest-cluj-napoca (14)PRM Cluj a trimis un comunicat prin care îşi arată sprijinul faţă de românii nemulţumiţi de situaţia în care a ajuns ţara noastră. Aceştia sfătuiesc tinerii care au ieşit în stradă, să nu renunţe la protestele care faultează actuala clasă politică, clasă care a adus România, nu pe marginea prăpastiei, ci pe fundul prăpastiei.

„Membrii de partid și simpatizanții Partidului România Mare urmăresc cu multă îngrijorare situația dramatică prin care trece, în ultima vreme, țara noastră. Noi regretăm că, urmare a modului lipsit de răspundere în care s-a guvernat după evenimentele revoluționare din decembrie 1989, partidele politice care au condus această țară au contribuit în cea mai mare măsură la deteriorarea situației interne, la compromiterea gravă a clasei politice românești și, nu în ultimul rând, la distrugerea instituțiilor fundamentale ale statului, inclusiv a Bisericii noastre naționale, la jefuirea economiei naționale și la grava și nescuzabila compromitere a viitorului.

Partidul România Mare a acționat, de la apariția sa, în urmă cu peste 23 de ani, în mod constant pentru a sluji interesele majore ale poporului român, inclusiv la implementarea aplicării și respectării legii în toate domeniile de activitate, pentru stoparea corupției în domeniul politic și socio-economic, pentru respectarea drepturilor fundamentale ale poporului român. Fondatorul partidului nostru, dr. Corneliu Vadim Tudor, a acționat permanent, cu deplină convingere și determinare, împotriva manipulării clasei politice românești și a transformării ei în principala forță a distrugerii țării, a subminării economiei naționale intereselor unor falși investitori care au luat, pe nimic, peste 85% din valoarea obiectivelor socio-economice importante existente în România, în defavoarea și spre pauperizarea excesivă, vizibilă, a poporului român.

În perioada în care P.R.M. a beneficiat de locuri în Parlamentul României, am acționat consecvent și permanent, opunându-ne contra oricăror acte și fapte de trădare a țării de către guvernele aflate la conducerea țării. Nimeni nu a putut înțelege, din păcate, avertismentele făcute constant de liderii PRM, care nu puteau accepta crearea, cu intenție, a condițiilor ce au adus România în actuala ei situație de revolte și dispute politice fără precedent după evenimentele din decembrie 1989.

Regretăm această situație grea a țării noastre, dar ne exprimăm convingerea că înțelepciunea și bunul simț de care dă permanent dovadă poporul român vor contribui la salvarea României din această situație extrem de confuză și grea în care a fost adusă de clasa politică românească post-decembristă.

Regretăm, cu deplină sinceritate, suferințele care au lovit, complet nejustificat, pe cei ce au devenit victimele din clubul Colectiv și transmitem toate sentimentele noastre de compasiune pentru cei care au trecut în lumea îngerilor. Ne exprimăm, cu tot respectul, mulțumiri sincere față de toți cei care au contribuit și contribuie, prin înalt profesionalism și dăruire, zi de zi, la salvarea cât mai multor persoane grav rănite și-i asigurăm de hotărârea noastră de a le fi alături în viitor, susținând toate cerințele și nevoile lor pentru a putea să-și facă datoria în condiții de înzestrare cu echipamentele necesare. Ţinem să menţionăm că însăşi liderul PRM Cluj, Bogdan Huja, are o cunoştinţă care a fost implicată in tragedia de la Colectiv, tânărul aflându-se în stare stabilă cu răni la nivelul mâinilor.

Adresăm, totodată, mesajul nostru de apreciere față de gesturile grupurilor societății civile care au condus la sancționarea clasei politice din România. Ne exprimăm, de asemenea, încre-derea că aceste grupuri vor ajunge la măsuri menite a eradica corupția și hoția din viața publică românească.

În același timp, ne exprimăm solidaritatea noastră, necondiționată, față de cererile formulate de reprezentanții societății civile și considerăm că România va putea doar astfel să fie salvată și îndreptată spre obiectivele mari care s-o facă demnă de statutul ei de țară europeană. Ne permitem să cerem tuturor reprezentanților societății civile să nu permită nimănui, nici unui personaj politic, să le folosească demersurile pentru a-i manipula în interesele lor politicianiste, mârșave și disperate.

Ca reprezentanți ai unui partid politic naționalist, cerem, de asemenea tuturor partidelor politice să treacă la respectarea unor principii morale, de retragere din viața publică a tuturor acelora care au arătat un comportament imoral, contribuind astfel la schimbarea clasei politice românești”, au transmis reprezentanții PRM Cluj.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata