Take a fresh look at your lifestyle.

Problema lipsei de curent de la Feleacu și Apahida s-a extins! Nouă localități din județul Cluj petrec noaptea în beznă

0

lumanareDupă ce noaptea trecută locuitorii comunelor Apahida și Feleacu au stat în întuneric și frig, avaria la rețeaua de distribuție a curentului nu a fost rezolvată, ba mai mult, defecțiunea s-a extins. Așa se face că 9 localități din județul Cluj rămân în beznă peste noapte.

După ce în noaptea de 1 spre 2 decembrie cablurile de electricitate au înghețat și s-au rupt la Apahida și Feleacu, cu aceeași problemă se confruntă alte mii de oameni. Inițial 12 localități au fost afectate.

”Echipele Electrica Distributie Transilvania Nord – SDEE Cluj-Napoca depun eforturi pentru punerea in functiune a instalatiilor de alimentare cu energie electrica avariate din cauza fenomenelor meteorologice nefavorabile (vant puternic si chiciura).

In data de 2.12.2014, ora 11, erau nealimentate cu energie electrica 12 localitati si 72 de posturi de transformare, pe raza judetului Cluj. Cele mai multe defectiuni au fost inregistrate in localitatile: Feleacu (cu 7 posturi de transformare afectate), Valea Draganului (4 posturi de transformare), Gheorgheni (3 posturi de transformare), Campenesti, Apahida, Sannicoara, Jucu.

In aceste zone s-au inregistrat urmatoarele defectiuni: 21 stalpi de medie tensiune rupti, precum si conductori aerieni deteriorati din cauza depunerii de chiciura. Filiala Electrica Distributie Transilvania Nord a mobilizat 20 de echipe de interventie care actioneaza impreuna cu 13 echipe ale Sucursalei de Intretinere si Servicii Energetice Transilvania Nord.

Electrica Distributie Transilvania Nord depune toate eforturile pentru remedierea cat mai operativa a defectiunilor si restabilirea alimentarii cu energie electrica”, precizează reprezentații Electrica Distributie Transilvania Nord.

Până la ora 16.30, reprezentanții Electrica au rezolvat problema curentului în trei localități. În alte nouă, oamenii nu au electricitate.

Citește și:

E PRĂPĂD! Mii de oameni din Feleacu și Apahida nu au curent de ieri, alții au dormit în frig

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata