Take a fresh look at your lifestyle.
PSD-top-header

Procurorii DIICOT Cluj l-au lăsat liber, cei din Alba l-au arestat pe Alin Urcan! Trafic de DROGURI! Vezi lista!

0

Alin-UrcanÎn urma  percheziţiilor efectuate în data de 03. octombrie, de procurorii DIICOT Alba, Alin Urcan a fost arestat preventiv. De această dată, procurorii de la Alba au reuşit să stabiliească ce dorguri avea Urcan în casă, în doar câteva ore de la percheziţii.

Nu la fel s-a întâmplat şi pe 24 iulie, atunci când, în casa lui Urcan au găsit procurorii DIICOT Cluj o cantitate însemnată de substanţe. De atunci şi până în ziua de azi, procurorii D.I.I.C.O.T. Cluj nu au făcut expertiza  substanţelor, pe motiv că nu găsesc un laborator pentru expertizare.

”În cauză există suspiciunea rezonabilă că în perioada decembrie 2013 şi până în prezent, inculpaţii au procurat diferite cantităţi de droguri de risc şi de mare risc( XLR 11, AKB – 48,4MEC – substanţe psihoactive noi (etnobotanice) în înţelesul deciziei 2005/387/JAI a Consiliului din Raportul anual 2013 al EMCDDA/ Europol şi cannabis), pe care le-au comercializat pe raza municipiilor Baia de Arieş, Turda, Câmpeni şi Cluj-Napoca.

Până în prezent a fost ridicată de la inculpaţi cantitatea de aproximativ 3 kg de droguri de risc şi de mare risc şi dispozitive folosite pentru cântărirea acestora.

În cauză au fost identificaţi până în prezent 200 de consumatori. Procurorii D.I.I.C.O.T au dispus măsura reţinerii faţă de cei 11 inculpaţi, urmând a fi solicitată instanţei măsura arestării preventive”, au precizat procurorii DIICOT Alba.

Lista celor arestaţi de judecătorii din Alba: COMAN MIHAI-PAUL, DAVID RARES, POP FLAVIU LUCIAN, OPRITA CALIN, PATRAN BOGDAN VASILE, MOCEAN IOAN ADRIAN, SUTEU SAMIR VASILE, URCAN GHEORGHE ALIN, POPA RAUL TRAIAN, POPA BOGDAN MARIAN.

De această dată, cazul fiind instrumentat de D.I.I.C.O.T. Alba, sunt puţine şanse ca Alin Urcan să scape în libertate, după cele 30 de zile de arest preventiv .

Zvonul apărut în presa locală, potrivit căruia Alin Urcan ar avea pe cineva la DIICOT Cluj, pare să fie adevărat, atâta timp cât procurorii clujeni nu au reuşit să stabilească în 3 luni ce droguri avea Urcan în casă. În schimb, procurorii de la Alba, la a doua percheziţie după DIICOT Cluj,  au aflat în doar câteva ore ce substanţe comercializa Urcan şi l-au şi trimis direct în arest.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata