Take a fresh look at your lifestyle.

Prognoza meteorologilor pentru perioada 17 august – 14 septembrie

0

Prognoza meteorologilor pentru perioada 17 august – 14 septembrie. În următoarele patru săptămâni vremea va fi în general caldă, cu temperaturi peste normalul perioadei, conform prognozei meteorologilor pentru perioada 17 august – 14 septembrie. Va ploua în vest, nord-vest și centru.

Săptămâna 17 – 24 august

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestui interval în regiunile nord-estice și local în cele sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest cantitățile de precipitații vor fi în general deficitare.

Săptămâna 24 – 31 august

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în regiunile extracarpatice, iar în rest temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi excedentare în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 31 august – 7 septembrie

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, în regiunile estice și sud-estice, iar în rest valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Săptămâna 7 – 14 septembrie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice acestei perioade în regiunile estice și sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil ușor excedentare în regiunile intracarpatice.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata