Take a fresh look at your lifestyle.

Programări online și rezultate medicale online la SCJU Cluj-Napoca

0

Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca parcurge o nouă etapă pe drumul digitalizării serviciilor de sănătate oferite.

Pacienții Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca au, de la începutul lunii octombrie, posibilitatea de a se programa online la consultații, precum și facilitatea de a vizualiza on-line rezultatele analizelor medicale.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să consultați pagina web a SCJU Cluj-Napoca

Pe site-ul https://scjucluj.ro/ este funcțională rubrica „Programări Online”, unde solicitanții pot să își aleagă cabinetul pentru care doresc să se programeze, medicul, precum și ziua și intervalul orar pe care îl preferă, în funcție de locurile libere pentru medicul selectat.

Pacienții pot folosi această metodă de programare, pentru că este rapidă, modernă și fiecare persoană poate vedea toate intervalele orare disponibile, astfel încât să își rezerve consultul în funcție de propriul program.

În paralel, funcționează și programarea telefonică, însă tendința este ca pe viitor programările să se facă în cea mai mare măsură online.

Pe site-ul https://scjucluj.ro/ este disponibilă și rubrica „Vizualizare Buletin de Analize”. În această secțiune, pacienții care au beneficiat de investigații medicale în cadrul laboratoarelor spitalului pot introduce numărul cererii de analize și codul de acces web, informații care se regăsesc cererea de analize tipărită la momentul recoltării probelor, pentru a vizualiza online buletinul de analize cu rezultatele aferente investigațiilor.

În acest fel, pacienții vor economisi timp, având posibilitatea de a vizualiza on-line rezultatele analizelor medicale, nemaifiind nevoie să se deplaseze fizic la spital pentru ridicarea buletinului de analize.

Am constatat, la momentul prioritizării problemelor cu care se confruntă spitalul, că nu exista o strategie reală cu privire la siguranța și satisfacția pacienților. Din punctul meu de vedere, siguranța și satisfacția pacientului reprezintă cei mai importanți piloni ai strategiei de managment. De aceea, mai ales în contextul generalizat al digitalizării sistemului de sănătate, implementarea modulelor de programare online și a celui de vizualizare a analizelor medicale sunt pași înspre normalitate și contribuie la confortul pacienților noștri” a precizat managerul SCJU Cluj-Napoca, prof. dr. Claudia Gherman.

Modulul „Programare on-line” și modulul „Vizualizare Buletin Analize” funcționează de la începutul lunii octombrie și sunt integrate sistemului informatic medical al spitalului – ATLAS Med, facilitând astfel preluarea automată a informațiilor medicale și respectând, în același timp, standardele de siguranță a datelor.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata