Take a fresh look at your lifestyle.

Promovează-ți afacerea la cele mai mici și corecte tarife din Cluj

0

afacereZiarulClujean.ro lansează oferta lunii mai, încă din aprilie. Punem la bătaie cea mai tare variantă de promovare de pe piața media din Cluj. Tarifele puse de noi la bătaie pentru promovarea companiei dumneavoastră le întrece pe toate, GARANTAT.

Publicația noastră, care colaborează deja cu firme importante din Cluj-Napoca, și-a propus ca printr-o campanie de o lună să ofere posibilitatea și altor firme, cu buget mai mic de promovare, să iasă din anonimat.

Astfel, vă oferim la tariful de 200 de LEI/lună un număr de două articole publicitare cu poze, video, cuvinte cheie, link activ către site-ul și pagina dumneavoastră de Facebook, datele de contact ale firmei dumneavoastră, dar și informațiile pe care doriți să le promovați.

Vi se pare mare tariful pentru două articole publicitare complexe?

Vă spunem că NU este!

1. Vă oferim cele mai mici tarife de pe piața media din Cluj.
2. Noi ne ocupăm de redactarea, aranjarea în pagină și publicarea articolului.
3. Căutăm cuvintele cheie pentru a scoate în evidență firma dumneavoastră în rezultatele de pe Google.
4. Pe lângă promovarea în sine a afacerii, introducerea site-ului dumneavoastră în portalul de știri, foarte actualizat, ajută la indexarea în Google.
5. Promovăm articolul cu firma dumneavoastră inclusiv pe rețelele de socializare.

Tot deranjul dumneavoastră este să ne puneți la dispoziție informațiile necesare cu privire la activitatea firmei pe care doriți să o promovați sau a produsului, după caz.

ZiarulClujean.ro este un site de știri dedicat clujenilor, dar cu priză bună și în județele învecinate. ZiarulClujean.ro, potrivit cifrelor oficiale generate de Google Analitycs, a avut în luna martie 2015 o cifră de 76.500 de vizitatori unici . Asta înseamnă că site-ul a fost accesat de pe tot atâtea calculatoare. Acești vizitatori unici au accesat articolele din site de peste 190.000 de ori.

* Oferta de înscriere în campanie este valabilă până la data de 15 mai 2015.

Dacă doriți mai multe informații referitoare la oferă, dar și alte informații, vă rugăm să ne scrieți la adresa ziarulclujean[at]gmail.com sau să ne contactați la telefon 0746-941165.

 

 

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata