Take a fresh look at your lifestyle.

PSD Cluj laudă măsurile luate de cabinetul Ponta! Cu ce vrea să ajungă Victor Ponta preşedinte

0

remus-lapusan-psd-clujPSD Cluj consideră că ultimele măsuri economice luate de cabinetul Ponta vin direct în sprijinul cetățeanului: suspendarea pe termen nedeterminat a liberalizării prețului gazelor naturale produse în România, destinate consumului populației și sprijinirea cumului pensiei cu salariul pentru bugetari.

„Cabinetul Ponta a îndreptat încă o nedreptate a fostului guvern Boc în privința cumului pensiei cu salariul pentru bugetari. Astfel, Parlamentul a aprobat propunerea legislativă iniţiată  de parlamentari ai PSD-UNPR-PC privind abrogarea prevederilor din legea 329/2009 potrivit cărora se interzice cumulul pensiei cu salariul în cazul angajaţilor din sistemul public pentru care nivelul pensiei nete aflată în plată depăşete câştigul salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului.

De asemenea, în urma negocierilor purtate între Departamentul pentru Energie și Comisia Europeană, Guvernul Ponta a reușit  suspendarea pe termen nedeterminat a liberalizării prețului gazelor naturale produse în România și destinate consumului populației și prelungirea cu cel puțin doi ani și jumătate dereglementarea pieței gazelor pentru companii” a declarat Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

O altă veste bună din economie este cea privind diminuarea evaziunii fiscale în panificaţie, după scăderea TVA la pâine. În 2015 Guvernul României va lua în calcul și reducerea TVA la carne.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata