Take a fresh look at your lifestyle.

Radu Țenter, fiul fostului selecționer al naționalei de baschet masculin a României, NU a murit!

0

Radu, fiul de 25 de ani al antrenorului Marcel Ţenter, nu a decedat, așa cum unele publicații locale și naționale au anunțat luni după masă. Acesta a ajuns de urgenţă la spital, duminică seară, după un accident rutier petrecut pe Calea Moților din Cluj-Napoca, lângă Platinia. Tânărul este internat la Clinica de Neurochirurgie.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, tânărul ar fi traversat neregulamentar Calea Moţilor din Cluj-Napoca, lângă Platinia, moment în care a fost accidentat de un autoturism. În urma analizelor, şoferul nu ar fi consumat băuturi alcoolice.

Radu Ţenter a fost transportat de urgenţă la spital, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

„Pacientul este internat la Clinica de Neurochirurgie. Acesta are un traumatism cranio-cerebral sever, s-a intervenit chirurgical. Prognosticul este rezervat la acest moment”, precizează Flavia Topan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Cluj.

Marcel Ţenter are 51 de ani şi a condus echipa naţională la Euro-2017, în grupa de la Cluj-Napoca. El se află de câţiva ani pe lista de aşteptare pentru un transplant de rinichi, scrie news.ro.

Citește și …

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata