Take a fresh look at your lifestyle.

Răsturnare de situație în cazul polițistei moarte la Mociu

0

Răsturnare de situație în cazul polițistei de 42 de ani care a murit, sâmbătă seara, la Mociu, strivită de o autoutilitară. Deși inițial părea că altcineva nu ar fi asigurat corespunzător autoutilitara, în cursul cercetărilor oamenii legii au stabilit că cea care nu a asigurat-o este chiar clujeanca.

Femeia, căsătorită și cu un copil minor, se afla în curtea părintească. Potrivit cercetărilor, aceasta a urcat la volan cu intenția de a părăsi curtea. Clujeanca a pornit motorul, dar nu a asigurat autovehiculul corespunzător. În momentul în care femeia a coborât pentru a curăța parbrizul, autoutilitara a luat-o la vale și a surprins-o sub roți. Clujeanca își desfășura activitatea în cadrul IPJ Alba.

Citește și … FOTO – Cine este polițista care a fost strivită de o autoutilitară în curtea părintească

Într-o informare emisă duminică dimineața, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj explică cum s-a produs accidentul.

„La data de 21 noiembrie a.c., în jurul orei 20.40, politiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, la un imobil din localitatea Mociu, o femeie a fost blocată sub roțile unei autoutilitare.

Forțele care au intervenit la fața locului au constatat, din nefericire, decesul acesteia.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, a reieșit faptul că o femeie, de 42 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, intenționând să părăsească curtea imobilului, s-ar fi urcat la volanul autoutilitarei, pornind motorul.

Ulterior, aceasta ar fi coborât din autovehicul, pentru a curăța parbrizul, însă, aflându-se pe un teren în pantă, autoutilitara ar fi început să se deplaseze, femeia fiind prinsă sub roțile acesteia.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările continuând pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, se arată în informarea IPJ Cluj.

Mai multe imagini de la accident, AICI.

Citește și … FOTO – Cine este polițista care a fost strivită de o autoutilitară în curtea părintească

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata