Take a fresh look at your lifestyle.

Razie cu efective mărite, din diferite structuri, în comuna Baciu

0

La data de 3 octombrie, între orele 06:00 – 10:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secția 3 Poliție Rurală Baciu, au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale, a furturilor din locuințe, menținerea ordinii și liniștii publice și depistarea persoanelor urmărite.

La acțiune au participat efective mărite de polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Baciu, Biroului Rutier, Serviciului Criminalistic, precum și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

Acțiunea s-a derulat, cu precădere, în zona localităților Deușu, Vechea, Pădureni şi Satu Lung. În cadrul acțiunii au fost legitimate 21 de persoane și au fost puse în executare 2 mandate de aducere. De asemenea, 9 persoane bănuite de comiterea unor fapte antisociale au fost conduse la sediul unității de poliție.

Pentru neregulile constatate, s-au aplicat 17 sancțiuni contravenţionale. Majoritatea sancțiunilor au fost aplicate pentru nerespectarea Legii 61/1991, a O.U.G. 55/2002 și a O.U.G. 195/2002.

Polițiștii rutieri au retras 3 certificate de înmatriculare și au reținut 3 permise de conducere pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. De asemenea, a fost constatată o infracțiune de conducere pe drumurile publice fara permis.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata