Take a fresh look at your lifestyle.

Razie cu efective mărite, în sistem integrat, pe raza cartierului Someșeni

0

Polițiștii au organizat o acțiune cu efective mărite, în sistem integrat, pe raza cartierului Someșeni, pentru menținerea ordinii și liniștii publice, prevenirea și combaterea faptelor antisociale, punerea în aplicare a unor mandate de aducere, dar și în scopul prevenirii accidentelor rutiere. S-a acționat pentru depistarea persoanelor bănuite de comiterea unor infracțiuni și a celor urmărite în temeiul legii. 

La data de 13 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au organizat o acțiune de amploare pe raza cartierului Someșeni.

Au fost angrenați polițiști din cadrul Secțiilor 1-7 Poliție Cluj-Napoca, Biroul de Investigații Criminale, Biroul Rutier, Biroul de Poliție pentru Centrul Universitar, Serviciul Criminalistic, Secția 2 Poliție Rurală Apahida, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, jandarmilor și polițiștilor locali.

Au fost legitimate un număr de 122 de persoane, verificate 23 de autoturisme, fiind puse în aplicare patru mandate de aducere pentru cercetarea unor cauze penale aflate în derulare.

De asemenea, acțiunile desfășurate de polițiști au vizat creșterea gradului de disciplină rutieră, precum și prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata