Take a fresh look at your lifestyle.

Razie în Mărăști

0

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 18.00 – 20.00, pe raza cartierului Mărăști, a avut loc o acțiune cu efective mărite, în scopul menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirii și combaterii faptelor antisociale și responsabilizării tuturor participanților la trafic cu privire la necesitatea respectării normelor rutiere pentru prevenirea accidentelor de circulație.

Totodată, unul dintre obiectivele acțiunii a fost verificarea respectării măsurilor specifice, de prevenire și combatere a virusului Covid-19, aplicabile în contextul epidemiologic actual.

Activitățile specifice au fost desfășurate de polițiști din cadrul Secțiilor 2, 3 și 7 Poliție Cluj-Napoca, alături de jandarmi din cadru Grupării de Jandarmi Mobile ”Ștefan Cicio Pop”, precum și de polițiști locali din cadrul Direcției de Poliție Locală Cluj-Napoca.

În decursul celor două ore de acțiune au fost legitimate 64 de persoane și verificate în trafic 12 autovehicule.

Neregulile constatate au atras aplicarea unui număr de 24 de sancțiuni contravenționale, 13 dintre acestea fiind aplicate ca urmare a nerespectării normelor de circulație pe drumurile publice, în conformitate cu OUG 195/2002R.

De asemenea, 2 sancțiuni au fost aplicate unor persoane pentru abateri aduse normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Cu ocazia acțiunii desfășurate, nu au fost constatate abateri ale normele specifice, de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de Covid-19.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata