Take a fresh look at your lifestyle.

Razie a polițiștilor în zonele campusurilor și a spitalelor din Cluj-Napoca

0

politiaÎn perioada 5-7 noiembrie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au acţionat în zona centrelor şi campusurilor universitare, precum şi a unităţilor sanitare, pentru menţinerea climatului de ordine publică şi depistarea faptelor antisociale.

Acţiunea a avut ca şi scop prevenirea şi sancţionarea faptelor cu violenţă, a furturilor din campusuri şi unităţi sanitare, respectarea legislaţiei rutiere şi fluidizarea circulaţiei în zonele vizate.

În urma neregulilor depistate, poliţiştii au fost nevoiţi să aplice 38 de amenzi contravenţionale, în valoare de aproximativ 6.000 lei, dintre care 2 prevăzute de Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, 3 de Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 9 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi 24 sancţionate H.C.L. 26/2010.

Poliţiştii continuă să fie prezenţi în mijlocul comunităţii clujene pentru asigurarea liniştii şi ordinii publice, precum şi pentru depistarea în timp real a faptelor ilicite.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata