Take a fresh look at your lifestyle.

Residential Garden, case la marginea livezii. Adu-ți viitorul în prezent și trăiește în natură, la câteva minute de centrul Clujului (P)

0

Cu toții ne gândim la momente fericite în familie, cu toții ne-am gândit măcar odată în viață la cum ar arăta casa visurilor și unde ar putea căpăta contur. În zilele noastre, când urbele devin tot mai sufocante, zilele libere sau weekendurile sunt ca o gură de oxigen pentru orășeni. Dar de ce să nu profităm de aer curat, liniște și relaxare în fiecare zi? La asta s-au gândit și dezvoltatorii Residential Garden, care construiesc la 11 kilometri de centrul Clujului 10 case individuale. În același loc, după ieșirea din Baciu, la pod Suceagu, la baza dealului cu livadă, au ales să locuiască până acum zeci de familii, iar zona este în dezvoltare.

În natură, într-o oază de liniște cu priveliște de vacanță tot anul, Residential Garden construiește lângă Baciu un ansamblu de 10 case individuale, cu parter și etaj, fiecare cu o suprafață utilă de 117 metri pătrați. Imobilele sunt situate pe câte o suprafață cuprinsă între 280 și 420 de metri pătrați de teren, au în proiect câte o terasă de 19 metri pătrați, un balcon de 12 metri pătrați plus două locuri de parcare și curte. Patru dintre case vor fi gata în vara anului 2017 și ulterior la alte șase va fi pusă piatra de temelie.

Proprietarii noilor locuințe au la dispoziție facilități dintre care, drum, canalizare, apă, energie electrică, internet și telefonie. Accesul la imobile, din DN1 F , se face extrem de ușor, după cum se poate vedea și în imaginile video de localizare. VIDEO poziționat în partea de jos a articolului.

Modalitățile de achiziție sunt prin plata cash, credit ipotecar sau credit prin programul Prima Casă.

Dacă e să discutăm de materialele folosite la construcții, acestea sunt dintre cele mai bune. Fundațiile locuințelor sunt din beton armat hidroizolat, zidăria este din cărămidă Porotherm de 25 de centimetri, termoizolația de face cu polistiren de 10 centimetri – cu o densitate de minim 15 kilograme pe metru cub. Tâmplăria este și ea de înaltă calitate, PVC marca Rehau cu cinci camere și trei sticle. Compartimentarea se face tot cu cărămidă Porotherm, dar cu o dimensiune de 15 centimetri.

Dezvoltatorii Residential Garden pun extrem de mare accent pe siguranță, astfel că acoperișurile caselor vor fi complet ignifugate, cu învelitoare din țiglă ceramică.

La vânzare, imobilele se predau semifinisate, cu instalațiile electrice și sanitare la poziție și totodată vor avea radiatoare și centrale termice.

La cerere, spun constructorii, contra cost, pot fi efectuate și finisajele caselor.

Contact Residential Garden – 0740.192.482 sau 0744. 547.602.


FOTO PROIECT

 


ALTE IMAGINI CU LOCAȚIA

 

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata