Take a fresh look at your lifestyle.

Restricții de circulație pe Bulevardul 21 Decembrie 1989

0

În perioada următoare, Primăria Cluj-Napoca va efectua lucrări de modernizare pe Bulevardul 21 Decembrie 1989: realizare benzi dedicate transportului public în comun – etapa 1 (inclusiv lucrări de infrastructură, amenajarea spațiului public, semaforizare, iluminat public și mobilier urban.

  • începand cu data de 12.05.2021 vor fi demarate lucrările de frezare a asfaltului de pe carosabil pe sectorul cuprins între strada Buftea și strada Constanța, cu excepția benzii dedicate BUS pe direcția dinspre centru spre aeroport.
  • după finalizarea lucrarilor de frezare a asfaltului, în funcție de condițiile meteo, vor fi aplicate două straturi de asfalt: stratul de bază și stratul de legătură (binder), peste care vor fi aplicate marcaje galbene pe varianta definitivă de proiect, urmând ca stratul de uzură să fie aplicat ulterior.
  • între perioada de realizare a lucrărilor de frezare și așternere a primului strat de asfalt separarea benzilor și a sensurilor de circulație va fi realizată cu balize unidirecționale de către constructor (SC DIFERIT SRL).
  • culoarele pietonale nu vor fi afectate de aceste lucrări.
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata