Take a fresh look at your lifestyle.

UPDATE – Restricții ridicate la Cluj-Napoca

0

UPDATE – Prefectul Clujului, Tasnádi István-Szilárd, vine cu precizări în urma informațiilor apărute în presa clujeană privind ridicarea restricțiilor în Cluj-Napoca.

„Rata trebuie să scadă sub 7/1000. Motiv pentru care mai rămânem cu restricțiile de fiecare zi”, a scris prefectul Tasnádi István-Szilárd.

Astfel, până când rata de infectare cu COVID-19 nu va scădea sub 7 cazuri/1.000 de locuitori, magazinele se vor închide la ora 18:00 în fiecare zi, iar circulația nejustificată a persoanelor va fi interzisă după ora 20:00 pe toată durata săptămânii.

Citește și … OFICIAL, Hotărârea 71 din 13 aprilie 2021: Cluj-Napoca și câteva comune scapă de o parte din restricții. În alte comune apar noi restricții

ȘTIREA INIȚIALĂ, MAI JOS.

Veste bună pentru clujeni, începând de duminică. Rata de infectare în municipiul Cluj-Napoca a scăzut sub 7,5 cazuri/1.000 de locuitori. Astfel, restricțiile impuse în timpul săptămânii sunt eliminate, potrivit prevederilor în vigoare.

Rata de incidență în municipiul Cluj-Napoca a ajuns duminică la 7,11 cazuri/mia de locuitori, astfel că nu va dura mult până când CJSU Cluj va hotărî eliminarea restricțiilor din timpul săptămânii.

De săptămâna viitoare, magazinele din Cluj-Napoca nu se vor mai închide la 18:00, iar clujenii vor fi liberi să circule până la ora 22:00.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata