Take a fresh look at your lifestyle.

Revista Sfertul Academic – Ediție specială cu ocazia centenarului UBB

0

La sfârșitul lunii iunie, revista studențească Sfertul Academic, ajunsă la ediția cu numărul 7, marchează împlinirea a 100 de ani de existență a Universități Babeș-Bolyai, ca și universitate românească, prin realizarea unui număr special dedicat acestui eveniment.

Acest număr va cuprinde articole despre istoria și evoluția Universității Babeș-Bolyai de la 1919 și până în prezent, interviuri cu studenți și absolvenți ai UBB care s-au remarcat prin implicarea în diverse activități în timpul studenției, curiozități despre universitate și proiecte care se desfășoară în prezent în UBB, organizate de către studenți. Revista este gratuită și va fi distribuită în campusul și căminele universității, la sediile facultăților și în alte locații, cum ar fi Biblioteca centrală Universitară „Lucian Blaga”, sau localurile Studio 26, Beams, Cleo, Indigo, Kafea de pe strada Piezișă și localurile Le petit Paris și Narcoffee de pe strada Eroilor.

Sfertul Academic este un proiect al Organizației Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai (OSUBB), care a luat naștere în 2018 și care aduce în atenția studenților știrile și noutățile din mediul academic, profesional, cultural și social din Cluj-Napoca. Ea este realizată exclusiv de către voluntarii OSUBB și este tipărită cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Cluj-Napoca.

Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai este structura ce are ca scop apărarea drepturilor și intereselor studenților universității, precum și organizarea de proiecte în beneficiul studenților și al universității. Aceasta reunește studenți ai tuturor facultăților din Universitatea Babeș-Bolyai.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata