Take a fresh look at your lifestyle.

REVOLTĂTOR: Un tânăr a tâlhărit o bătrână! A deschis uşa cui nu trebuia

0

ZIUA INTERNATIONALA A PERSOANELOR VARSTNICEUn tânăr de 20 de ani, bănuit că ar fi smuls lănţişorul de la gâtul unei femei de 84 de ani, a fost reţinut 24 de ore de către poliţişti, pentru tâlhărie calificată.

La data de 16 septembrie, poliţişti din cadrul I.P.J. Cluj – Poliţia municipiului Câmpia Turzii au reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 20 de ani, cercetat pentru tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 9 septembrie, ora 13:50, Poliţia municipiului Câmpia Turzii a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că unei femei de 84 de ani i-ar fi fost smuls lănţişorul de aur la gât.

Din primele verificări efectuate de poliţiştii a reieşit că în jurul orei 13:40, în timp ce partea vătamată se afla în locuinţa din Câmpia Turzii, cu uşa de acces încuiată, o persoană necunoscută ar fi pătruns în curtea imobilului prin poarta neasigurată, s-ar fi deplasat la uşa de acces şi ar fi bătut până când partea vătamată a ieşit în cadrul uşii. În acel moment i-ar fi smuls acesteia un lănţişor de aur din jurul gâtului. Persoana necunoscută, în momentul comiterii faptei, ar fi  avut faţa acoperită cu un material textil, de culoare neagră, decupat în jurul ochilor.

„În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti a fost identificată persoană bănuită de comiterea faptei, stabilindu-se că e un tânăr de 20 de ani, din Câmpia Turzii. Acesta a fost depistat şi reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „tâlhărie calificată”, faptă prevăzută de Codul penal”, potrivit IPJ Cluj

Tânărul urmează să fie prezentat Judecatoriei Turda cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata